De har grepet på noen republikanere ‘eksplisitt åpenhet for å

Embattled republikanere stoler på Astroturf-gruppen for å slå opp sosial sikkerhet Bona Fides

canada goose trillium I deres forsøk på å ta kontroll over huset, kjører demokrater som forsvarere av sosial sikkerhet og Medicare. De har grepet på noen republikanere ‘eksplisitt åpenhet for å kutte fordelene og har malt GOP-skattelettelsen som et skrøpelig angrep på de to populære sosiale forsikringsprogrammene. canada goose trillium

Gjenkjenne et potensielt skadelig snakkepunkt, republikanere vokser i økende grad i deres pushback; en canada goose jakke oslo republikansk republikk oppnådde sin mor i en annonse som forsvarer sin rekord på eldre problemer.

canada goose dame Men en av GOPs gå til avbøyningstaktikk risikerer å komme tilbake: Touting godkjenningen av 60 Plus Association, en konservativ astroturf-gruppe som støttet president George W. Bushs privatiseringsarbeid for sosial sikkerhet i 2005. canada goose canada goose dunjakke dame

canada goose norge For eksempel, i en politisk canada goose norge nettbutikk ekte mailer sendt ut av sitt kongresskontor, Rep. Gruppen reagerte ikke på HuffPosts flere forespørsler om kommentar til hva prisen betyr, eller hva dens nåværende stillinger for Social Security og Medicare er. canada goose norge

canada goose jakke I årevis brøt billionaire brødrene Charles og David Koch 60 Plus Association som et slags konservativt alternativ til AARP. I tillegg til å utlåne en finér av senior støtte til George W. Bushs plan om å privatisere sosial sikkerhet ble konsernet en ledende canada goose salg motstander av Affordable Care Act eller Obamacare, som ga æren til den feilaktige påstanden om at helsevesenet kutter seniorer ‘ fordeler. canada goose jakke

canada goose jakker dame I august kvalifiserte gruppen tilbudt Tremps innsats for å bøte seg bort fra loven, men krevde også at de valgte tjenestemenn gikk videre og til slutt ‘driver en innsats i Obamacares hjerte’. canada goose jakker dame

I 2015 mobiliserte 60 Plus Association for å motvirke en eventuell restrukturering av Puerto Ricos gjeld, og hevdet at det ville skade eldre som bor på faste inntekter. Foreningen ble ansatt av et PR-firma som skjer for å representere et hedgefond som eier en betydelig del av Puerto Ricas gjeld, ifølge en ny York Times-rapport.

canada goose jakker herre Selv om Koch brothersapparently brøt sammen 60 Plus Association i 2016, fortsetter gruppen å gi dekning for konservative ideologer og interessegrupper om temaer som tilsynelatende ikke har noe å gjøre med seniorer. canada goose norge nettbutikk I juni skrev det videre til Federal Communications Commission for å støtte løst tv-regelverk som krever stasjoner for å kringkaste pedagogisk programmering for barn. Kampspråkskvinne Genevieve Melandra pekte i stedet på Pennsylvania AFL CIOs påstand om Fitzpatrick som canada goose billig bevis på hans motstand mot fordelskutt. canada goose jakker herre

Statsforbundets statsforbund ‘godkjente kongressmedlem Fitzpatrick på grunn av hans 100% opposisjon mot kutt og hans overordnede rekord for å beskytte sosial sikkerhet og Medicare,’ sa Melandra. ‘AFL CIO Working Family Unions står sammen med kongressmedlem Fitzpatrick i motstridende kutt og beskytter våre seniorer.’

canada goose salg Men Scott Wallace, en demokratisk utfordrende Fitzpatrick i Pennsylvanias 1. kongresdistrikt, ser prisen som en bekreftelse på Fitzpatricks tvilsomme forpliktelse til programmer for eldre. canada goose salg

canada goose jakke herre ‘Brian Fitzpatrick viser igjen sine sanne farger. Når en lovgivende pris fra en gruppe som aktivt jobber med å privatisere og demontere sosial sikkerhet, spørsmålet, hva gjør Brian Fitzpatrick i kongressen for å tjene denne anerkjennelsen?’ Wallace sa. ‘Kanskje det var hans stemme for skattefusket som blåste et $ 2 billions hull i underskuddet og ga [House Speaker] Paul Ryan og Fitzpatrick den perfekte unnskyldningen for å kutte sosial sikkerhet?’ canada goose importør norge canada goose jakke herre

canada goose GOP-skatteduksjonene, som Fitzpatrick faktisk stemte for, skyldes at $ 1,9 trillion til statsgjelden i løpet av canada goose jakke de neste 10 årene. Demokrater, med henvisning til de opprinnelige kommentarene til topprepublikanere som Ryan, opprettholder at republikanerne til slutt vil prøve å betale for dem med sosial sikkerhet og Medicare kutt. canada goose

Repressoriske republikanske ledere har ikke alltid hjulpet kandidatene sine ‘prospekter i denne henseenden. Ohio Rep. Steve Stivers, leder av den nasjonale republikanske kongresskomiteen, kroppen som er viet til å velge republikanere til huset, foreslo i aCNBC intervju om at fremtidige kutt til sosial sikkerhet og Medicare kan brukes til å redusere statsgjelden.

canada goose herre Andre embattede republikanere har forsøkt og mislyktes i å bruke 60 Plus Association’s imprimatur for å avlede demokratiske brede sider. canada goose herre

Fire dager før et marspesialvalg i Pennsylvanias 18. kongresdistrikt, arrangerte Rick Saccone, den republikanske nomineren, en kampanjehendelse med 60 Plus Association grunnlegger James Martin. Martin presenterte Saccone med gruppens ‘Guardian of Seniors’ Rights Award. ‘

canada goose victoria parka Men i et spørsmål og svar med journalister etter hendelsen innrømmet Saccone at han støttet å redusere sosiale ytelser for fremtidige mottakere for å øke sin canada goose outlet økonomi. Han senere til demokraten Conor Lambin en distrikt PresidentDonald Trumphad vant 20 prosentpoeng. canada goose victoria parka

canada goose outlet Lams løfter om å forsvare sosial sikkerhet og Medicare var et sentralt tema i hans vinnende kampanje. canada goose outlet

‘Jeg vil beskytte Medicare og Social Securitymy motstanderen vil kutte dem,’ sa Lamb i en 30 sekunders annonse.

canada goose victoria End Citizens canada goose norge United, en pro-demokratisk PAC som støtter kampanjefinans reform, bestilt apostelvalg pollof distriktsboere som stemte for Lam. En rekke undersøkte velgerne 43 prosent av de som ble bedt om at Lams canada-goose-jakker løfte om å ‘forsvare Social Security and Medicare’ var deres ‘hovedgrunn’ for å stemme for ham canada goose victoria canada goose i norge.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *