‘Disse vil være en av dem, på grunn av inspirasjonen til hvor

Alt du trenger å vite om Nike Pegasus Turbo

canada goose norge Enkelt sagt, Pegasus Turbo er Nike raskeste sko enda. Litt canada goose norge rart når en britisk størrelse 10 veier en measly 238g og er designet med alle løpere i tankene, og gir tilgang til neste generasjons teknologi som en gang var reservert canada goose billig for elitnivåløpere. Idrettsutøvere som Eliud Kipchoge fra Rio 2016 og Breaking2 berømmelse https://www.canada-goose-jakker.com og Sir Mo Farah har begge hatt en hånd i sin utvikling. canada goose norge

canada goose jakke Nike Pegasus Turbo er den siste innehaveren av ZoomX skum, det samme materialet som hjalp 33 år gamle Kipchoge kjører den raskeste maraton i historien. Nike har designet og besøkt skummet for å hjelpe deg med å oppnå ditt beste løp. canada goose jakke

canada goose herre Tilgjengelig fra 2. august leverer Pegasus Turbo en imponerende 85 prosent energibesparelse for å konvertere canada goose norge forhandler mer energi til din løping, forvandle trening og hjelpe deg å bli den beste idrettsutøveren du kan være om du kjører en 5K, en 10K, en halvmaraton eller går for en fullstendig 26,2. canada goose herre

canada canada goose jakke oslo goose Det denne tilgangen til blødende kanten teknologi som fikk Pegasus Turbo prosjektet i forkant av Nike innovasjon. Som Brett Holts, VP of Nike Running canada goose outlet Footwear forklarer nedenfor, trodde Nike at det ikke bare burde være reservert for verdens løpende elite. canada goose

canada goose jakke herre ‘Pegasus Turbo var noe som alle løpere burde ha og kommer til å ønske. Det var begynnelsen på at vi tok det fra et tilpasset racingprodukt for å komme på noen løpere’ føtter ‘. canada goose jakke herre

canada goose victoria parka ‘Som kjører er en veldig enkel sport canada goose norge nettbutikk ekte eller aktivitet, er det en ting som kan gjøre eller ødelegge det, det er produktet, spesielt fordi du som løper kan huske produktene som hadde en reell innvirkning på deg.’ canada goose victoria parka

canada goose salg Det er denne ‘virkelige effekten’ som Nike skyter på, allerede bokmerket Pegasus Turbo som en arvesko for løpere over hele verden. ‘Disse vil være en av dem, på grunn av inspirasjonen til hvor den kommer fra, men også virkningen det vil gjøre,’ forklarer Holts. ‘Vi gir tilgang til alle løpere til det canada goose salg bare en håndfull canada goose i norge elitløpere opplever i dag.’ canada goose salg

canada goose trillium Denne tilgangen til eliteknologi ble først innvarslet da Nike lanserte Vaporfly 4% (Eliud Kipchoge Breaking2 sko, ovenfor, var en del av dette prosjektet) i fjor. Skoen lovte å barbere verdifulle sekunder minutter, selv fra sluttidspunktet og gikk ned for en storm for maratonløpere og maratonløpere å være. Dens popularitet var delvis nede på ZoomX-skummet, som også inneholdt Zoom Vaporfly Elite, Zoom Fly og Vaporfly 4%. canada goose trillium

canada goose victoria Heldigvis er ZoomX-skumet nå en del av Pegasus Turbo, og hjelper oss med å sette ny teknologi i det bredere markedet i en mer variert treningssko. canada goose victoria

canada goose jakke dame ‘Der en slik crossover og etterspørsel etter denne silhouetten som en slitesterk sneaker,’ forklarer Holts, snakker gjennom Nike Pegasus Turbo-silhuetten. ‘Det er en veldig interessant samtale. Bransjen har hatt oppturer og nedturer, og vi har blitt banket canada goose jakke mye for å lage løpesko som ser ut. Men vi har en god posisjon i å lede den bransjen et eller annet sted.’ canada goose jakke dame

canada goose outlet Gode ​​nyheter for de som allerede beundrer Nike Pegasus Turbo. Den enda bedre nyheten er at fremtidige farger canada goose importør norge allerede er i verkene. ‘Det kommer til å være mye [av farger],’ sier Holts. ‘Det vil bli lanseringsfarger for menn og kvinner, med standard og blandede farger fra første canada goose dunjakke sesong og ekstra farger fra og med.’ canada goose outlet

canada goose jakker herre Det ser ut til at Nike Pegasus Turbo begynner å knuse ting i riktig retning. ‘Vi vil fortsette å innovere rundt løpernes behov. Det der vi kommer tilbake til det er viktig å ta med nye løsninger og erfaringer,’ avslutter Holts. ‘Folk er åpne for og vil ha noe nytt og interessant, men det kan være nytt bare for det.’ canada goose jakker herre

canada goose dame ‘Vi tapper inn på våre Nike + -data og ser hvordan vi kan tilby løpere mer enn bare et produkt eller en sko, men en treningsplan som følger med det også. Vi er veldig begeistret over hvor vi ledet.’ canada goose dame.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *