Jeg føler at jeg spør meg for mye

oneKano u

canada goose salg oneKano 1 poeng sendt inn 1 måned siden canada goose salg

Du har helt rett når dette først kommer ut at de selv hadde denne interaksjonen, hadde jeg den tanke tanken at hvis jeg hadde visst om det, ville jeg ikke vært interessert i henne. Jeg føler meg veldig sterkt på utroskap og kunne aldri være en del av det (historien om det i familien min), så til tross for beundring av mange av hennes virkelig fantastiske kvaliteter, hadde jeg denne biten av canada-goose-jakker dommen om dette på baksiden av mitt sinn.

canada goose jakke Jeg savner det. Jeg er lei av å møte jenter / kvinner / hva som helst og se på rattene bak øynene da de prøver å finne ut hva slags far / ektemann / leverandør / hva jeg ville være. canada goose jakke

canada goose norge For nøkternes skyld er min sjel oppe her canada goose norge

canada goose jakke herre vi tenker for mye og føler for lite canada goose jakke herre

hentaiapprentice 2 poeng levert inn 11 måneder siden

Hei. im 21 F og ganske trist å lese innlegget ditt. Jeg håper jeg kan gi litt innsikt til tross for våre aldersforskjeller.

canada goose victoria Jeg ble seksuelt misfornøyd og misbrukt av min far frem til en alder av 6 år hvor han ble fanget. Jeg føler meg ikke direkte traumatisert. MEN det har massivt påvirket min evne til å danne relasjoner. Jeg var ganske knullet i Canada. 13 år jeg føler meg så hard forelsket i en gutt i klassen min, blir jeg kronisk deprimert til jeg var 18. jeg ønsket å dø. Jeg var på en cocktail av meds og se på av leger. denne gangen var jeg forelsket i ham (han visste aldri). etter en lang tid falt jeg ut av kjærlighet med ham, jeg vet ikke hvordan. og jeg trodde det var det. Jeg vil aldri føle det samme om noen igjen. den kjærligheten slo meg så hardt jeg tror ikke jeg kunne noen gang vite noe som det igjen. etter å ha blitt avvist av min far og deretter avvist canada goose outlet av den første personen jeg noen gang ble forelsket i, var jeg følelsesmessig død. men. jeg kan aldri slutte å elske. og hvis vi har evnen til å elske plantonisk, så er det alltid mulighet til å elske romantisk. det jeg prøver å illustrere her er at jeg tror du fortsatt kan føle deg bra, selv om du tror at du hadde din løp. Det er ingen kjærlighet kuttet av grense, vi slutter ikke bare å elske. du tror kanskje du er gammel, gjør alt, hva jeg tror det er ekte håp for deg, og du kan finne noen. Det kan ikke være kjærlighet ved første blikk som når du var yngre. men hver kjærlighet er uansett uansett. ikke vær motløs. canada goose victoria

canada goose outlet oneKano 4 poeng inntatt 11 måneder siden canada goose outlet

Ditt forhold synes å være bygget på noen ganske klare grenser rundt økonomi, som jeg antar ble drevet mer av partneren din enn Goose Outlet Canada. Jeg kan spekulere ut fra min egen erfaring at han kan holde noen dømmekraft i bakgrunnen om din styring av din egen økonomi, kanskje han føler at du har fått deg selv i denne situasjonen og så må du komme deg ut. Fra det du sier, synes du å være enig med ham i prinsippet og ta ansvar for dine egne valg. Du trenger bare sin støtte mens du går gjennom denne dårlige oppdateringen.

canada goose trillium Og er det at Canada Goose Outlet vurderinger poeng av forhold? canada goose trillium

Din forespørsel om at han skal dekke for deg mens du finner lagrene dine, tror jeg, er helt rimelig. Hva om du ble lagt av? Ville han sette deg ut på gata?

canada goose herre Jeg tror ikke at han ikke vil gi deg denne støtten, men er mer redd for Canada-fingeren og tar armen. Som enhver fyr har han vokst opp med mange historier om kvinner som bruker menn for pengene sine. Forstå denne frykten og tilgi ham for det. Deretter fortell ham klart hva du trenger, hva du planlegger å gjøre (med litt tidslinjer) og uttrykk direkte at du aldri vil dra nytte av ham. canada goose herre

canada goose jakke dame AbsoloveLy 4 poeng inntatt 11 måneder siden canada goose jakke dame

Jeg fortsetter å lese svaret ditt og jeg bytter mellom avtale og opprør. Vi har vært sammen 13 år.

canada goose jakker herre Finansen er oppsett som dette fordi jeg insisterte på det. Da vi kjøpte huset vårt, satte han ned 20% nedbetalingen og insisterte vi gjorde det 50/50. Jeg nektet, fordi nedbetalingen var hans $. Jeg insisterte på en 40/60 splitt, så han ville alltid beholde sin 20% investering og gjenkjenne noen takknemlighet fra den. canada canada goose outlet goose jakker herre

Da jeg var i gjeld, hatet han det. Hans pragmatiske selv insisterte på at han betalte min gjeld, så jeg kunne betale ham rentefri. Jeg nektet. Jeg ville ikke ha det i vårt forhold. Jeg insisterte på å eie mine egne økonomiske problemer, og jeg ville aldri ha det til å påvirke ham. Jeg jobbet med meg for å betale det. Jeg så på min pennies mens han aldri hadde hatt to ganger om noen $ han brukte.

canada goose victoria parka På dette punktet i forholdet vårt burde jeg ikke eksplisitt fortelle ham at jeg ikke skal dra nytte av ham. Jeg har brukt 13 år på å vise ham og beskytte ham. Hvis han ikke vet eller tror på personen jeg er, vet jeg ikke hva jeg skal si eller føle meg lenger. canada goose victoria parka

Jeg har nådd dette kritiske bruddpunktet, og jeg ser endelig til ham for å få hjelp. Ikke engang faktisk hjelp, men bare sans for sikkerhet og følelsesmessig støtte i sjansen for at jeg trenger hjelpen i 3 måneder. Jeg søker meg for å få meg til å være modig og modig og ta en risiko som vil fjerne meg fra en giftig og forferdelig situasjon. Fordi Gud vet at jeg allerede er bekymret for døden om beslutningen.

Jeg forstår ikke hans nøling. Det er logisk, men det gir ingen mening. Det vil ikke engang skje i våre felles besparelser. Det kan aldri berøre hans personlige $. Men jeg føler meg som den verre personen for å spørre, for å ha behov for denne støtten. Jeg føler at jeg spør meg for mye.

Jeg skrev i går kveld, og jeg håpet å våkne opp med klarere, og med en mer fornuftig og rolig respons. men jeg våkner opp med å føle meg hjerteligere.

canada goose dame oneKano 2 poeng sendt inn i New York 11 måneder siden canada goose dame

OP, jeg tror du kommer hit fordi du trenger din partner for å være mer støttende og du vil få en følelse av om den forventningen er rimelig. Mange mennesker her har sagt mange pragmatiske ting knyttet til arbeidet ditt og om du skulle slutte på dette tidspunktet eller ikke. De alle gir mening i seg selv, men de kjører ikke til hjertet av spørsmålet ditt.

canada goose jakker dame Svaret på det, som kommandostilling sier, er JA, selvfølgelig bør du kunne regne med din partner for å støtte deg i en periode med arbeidsledighet. Du er åpenbart ikke den typen person som vil dra nytte av denne støtten, og jeg forventer at partneren din vet det. canada goose jakker dame

canada goose Du føler din nøling og selv om han ikke er eksplisitt om det, føler du at han ikke godkjenner at du slutter. Dette betyr ikke at han bryr seg om deg, det betyr bare at han ikke forstår dine følelser helt eller har sin egen frykt for å forplikte seg til å støtte deg canada goose.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *